ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Rednic nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului din Ștefan cel Mare și a luat decizia de a rezilia contractul cu alb-roșii. Noul antrenor al dinamoviștilor va fi Ioan Andone.

Mai multe nume au fost vehiculate, însă Ionuț Negoiță a ajuns la un acord cu Ioan Andone. Acesta i-a înștiințat pe șefii lui Dinamo că nu-și va pune semnătura pe contract până când nu vor fi încheiate conturile cu Mircea Rednic. Având în vedere că lucrurile s-au clarificat, este de așteptat ca Andone să semneze cu Dinamo în cel mai scurt timp.

Nemulțumirile și neînțelegerile din ultima perioadă au contribuit decisiv la această decizie, potrivit digisport.ro. Clubul dinamovist a anunțat oficial despărțirea de tehnicianul de 54 de ani. I-au mulțumit lui Rednic atât pe pagina oficială, cât și pe contul de Facebook: 

"FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Mircea Rednic.

Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public fostului antrenor principal pentru activitatea pe banca echipei noastre în al treilea mandat la Dinamo (locul 4 în Liga 1, finala Cupei României și semifinalele Cupei Ligii în sezonul competițional 2015-2016) și îi transmite mult succes în carieră!

Noul antrenor principal al echipei Dinamo București va fi anunțat zilele următoare într-o conferință de presă."