ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Finanțatorul Stelei a declarat vineri după-amiază că a fost dificil să-l convingă pe Rădoi să rămână la echipă

UPDATE Deși vineri dimineață își anunțase jucătorii că demisionează de la Steaua, antrenorul Mirel Rădoi a fost convins, după trei ore de discuții, de patronul Stelei, Gigi Becali, să rămână la conducerea echipei.Înca o taxa în România din 2016

''I-am spus că doar ghinionul a fost de vină că am pierdut meciurile. I-am spus finului că dacă pleacă acum, va rămâne o pată pe meseria lui. O să vedeți că va câștiga totul pe plan intern. I-am promis că în iarnă îi cumpăr un atacant valoros. Dar rămân la decizia luată după jocul cu norvegienii, trebuie să plece vreo doi-trei jucători și trebuie să micșorăm niște salarii. Acum dacă nu mai primim banii de calificare de la UEFA, e normal, nu?", a declarat Gigi Becali pentru posturile de televiziune.
 
Fostul căpitan şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Stelei, anunţă Digisport. Conform sursei citate, Rădoi şi-a anunţat elevii, azi, la antrenament, că renunţă. 

Gigi Becali a declarat, în direct, prin telefon, la România TV, că a aflat din presă că Rădoi și-a dat demisia de la club.

Mirel Rădoi a pregătit-o pe Steaua în 13 partide oficiale, din care a câștigat doar trei, a pierdut cinci, remizând în alte cinci.