ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viața unui om, Cătălin Mihai Zarian (32 de ani) depinde de fiecare dintre noi. Povestea lui Cătălin, un tânăr din București, care până acum trei ani ducea o viață liniștită alături de soția și de fiul său, dar care, din păcate,a fost diagnosticat cu cancer la plămân, i-a mobilizat pe oamenii din toată lumea în acest început de an. Cătălin este suporter dinamovist, iar clubul din Ștefan cel Mare a pornit o campanie pentru a-l ajuta financiar.  

"Povestea lui Cătălin Mihai Zarian, sau "Cătău”, cum îi spun prietenii, a fost distribuită în acest început de an prin toate formele de comunicare din România. Cătălin este un tată. Și un viitor tată. Este un frate, un soț, un fiu, un dinamovist incontestabil. Are 32 de ani. Diagnosticat cu recidivă de melanom malign metastaze gradul IV, cancer ce s-a răspândit la nivelul plămânului stâng, "Cătău” nu are nevoie de aprecieri, are nevoie de ajutorul nostru. Deși există un tratament de ultimă generație care poate inhiba celulele canceroase, Cătălin nu poate beneficia de el în România. Medicamentele prescrise nu se găsesc pe lista de gratuități în România, astfel încât Cătălin trebuie să-și plătească singur tratamentul, care se ridică la aproximativ 90.000 de euro. Bani de care nu dispune. Singura variantă prin care Cătălin poate beneficia de tratamentul necesar este să-l ajutăm să adune banii pentru tratamentul recomandat", scrie fcdinamo.ro.

Există două conturi pentru donații, deschise la ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București, pe numele Zarian Mihai Cătalin, după cum urmează:
LEI - RO05INGB0000999905626142
EURO - RO10INGB0000999905613442


Mai multe informații le puteți afla accesând pagina de Facebook a clubului FC Dinamo București.

Foto: fcdinamo.ro