ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotbalistul Nicolae Stanciu a părăsit cantonamentul echipei naționale a României pentru a semna contractul cu noua sa formație, Anderlecht Bruxelles.
 
Mijlocașul, care ajunsese în cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia încă de duminică, a plecat spre Bruxelles însoțit de impresarul Anamaria Prodan și reprezentantul clubului Anderlecht, cel care a negociat la București cu Gigi Becali transferul fotbalistului.

După ce va efectua vizita medicală, Nicolae Stanciu va semna un contract valabil cinci sezoane cu gruparea belgiană la care mai activează și Alexandru Chipciu.

 Nicolae Stanciu a fost transferat duminică de clubul Steaua București la gruparea belgiană Anderlecht Bruxelles în schimbul sumei de 7,8 milioane de euro, plus 2 milioane condiționate de prezența în cel puțin 50% din meciurile echipei belgiene în viitorii 2 ani.

În vârstă de 23 de ani, Nicolae Stanciu a mai evoluat până acum la Unirea Alba Iulia și FC Vaslui.