ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ASA Târgu Mureş trece printr-o perioadă dificilă, după ce DNA a cerut în instanţă blocarea conturilor care aparţin de clubul de fotbal. Din pricina acestei schimbări, jucătorii au început să se teamă că nu-şi vor mai încasa salariile, iar situaţia din mijlocul echipei pare „şubredă". Mai mult, a apărut şi informaţia conform căreia antrenorul echipei, Dan Petrescu, ar avea o ofertă de la Jiangtsu Sainty şi ar dori să plece în China. 
 
Ancheta autorităților a avut drept scop investigarea modului în care Primăria orașului a finanțat în ultimii ani echipa ASA Târgu Mureș, urmărind circuitul banilor din fondurile publice în contul clubului. În acest an, atât primarul Dorin Florea, fost om din conducerea echipei de fotbal, cât şi viceprimarul Claudiu Maior, au fost chemaţi la DNA, surse din rândul anchetatorilor susţinând că acesta din urmă este audiat în dosarul privind finanţarea ilegală a echipei de fotbal din bugetul local.