ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua Bucureşti a obţinut doar un egal în meciul cu Partizan Belgrad (1-1), disputat miercuri, pe Arena Naţională şi contând pentru turul trei preliminar Champions League, însă are motive de îngrijorare pentru manşa secundă. Antrenorul neoficial al roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, nu poate conta în returul de la sârbi pe serviciile lui Nicuşor Stanciu, accidentarea acestuia fiind mai gravă decât se credea iniţial.

Cu toate că a fost menajat miercuri seară, fotbalistul de 22 de ani va avea o pauză mai lungă de repaus, fiind indisponibil cel puţin până pe 15 august, notează digisport.ro. Nicușor Stanciu va rata meciurile cu FC Botoșani, Dinamo, Astra Giurgiu și ASA Tg. Mureș, în Liga 1, dar și returul cu Partizan, de le Belgrad (5 august). Totodată, este incert pentru un eventual prim joc din play-off-ul Champions League sau Europa League. Amintim că mijlocaşul a fost transferat de la FC Vaslui în 2013, pentru 700.000 de euro.