ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua Bucureşti începe miercuri programul amicalelor disputate în cantonamentul de vară, în acest moment ştiindu-se patru meciuri prin care roş-albaştrii se pregătesc de partidele oficiale.

Mai sunt trei săptămâni până la prima manşă cu AS Trencin, formaţie cu care echipa antrenată de Mirel Rădoi se va duela în preliminariile Champions League. În aceste zile, fotbaliştii campioanei României se află în Austria, pregătind meciuriel amicale. Cel dintâi se va desfăşura miercuri, de la 17.00, împotriva celor de la, SK Austria Klagenfurt, grupare proaspăt promovată în liga a doua din Austria.

Interesant este că în lotul adversarei Stelei este și un mijlocaș român, Cemal Amet, care la cei 17 ani, a bifat deja nouă meciuri în ediția precedentă de campionat. Pe 26 iunie, Steaua va juca un alt meci amical, împotriva Legiei Varșovia, formaţie care o poate întâlni pe FC Botoșani în turul al doilea preliminar din Europa League, iar apoi le mai va întâlni pe Rubin Kazan (locul 5 în Rusia, 30 iunie) și FK Qarabagh (campioană în Azerbaidjan, 3 iulie).