ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Constatin Gâlcă, antrenorul roș-albaștrilor, a comentat reușita: „Campionatul a fost câştigat pe teren. Ne-au ajutat şi ultimele două rezultate, de la Giurgiu şi Tg. Mureş, însă a fost un campionat cu multă suferinţă şi bucuria este enormă. Jucătorii au muncit enorm ca să realizeze acest lucru. Veneam după multe rezultate negative în retur şi ne bucurăm mult pentru acest titlu".
 
De asemenea, tehnicianul celor de la ASA Târgu Mureș, Liviu Ciobotariu, s-a arătat trist pentru pierderea titlului în ultima etapă: „Dezamăgirea este mare! Eu vreau să îmi felicit jucătorii pentru acest retur de campionat. Am reușit să ne clasăm pe locul doi, poziție care ne duce în cupele europene. E greu de digerat acest moment. Am fost la un pas să luăm titlul. Trebuie să ne revenim. În viață sunt și astfel de momente. Încă o dată această bucurie a locului doi a fost umbrită de faptul că puteam mai mult. Dezamăgirea este foarte mare. E o muncă de un an de zile. Fusese un sezon reușit. Simțeam că putem mai mult. Am fost 45 de minute campioni. Nu vreau să mă mai leg de joc, deja sînt situații de care nu vreau să îmi aduc aminte".
 
Gabriel Tamaș (fundaș FCSB): „Este primul titlu pentru mine. Este cel mai muncit trofeu pe care l-am obţinut. Sînt foarte bucuros! Mă bucur că Oţelul a jucat corect cu ASA, aşa cum a jucat şi cu noi. De aceea e frumos fotbalul, Oţelul ne-a bătut pe noi, iar acum a câștigat şi cu ASA".

Adi Popa (mijlocaș FCSB): „Este o bucurie imensă. Le mulţumim celor de la Oţelul. În mare măsură ne-au făcut treaba. Noi suntem o familie şi suntem foarte uniţi. Sperăm să câştigăm şi Cupa României şi să ne îndeplinim toate obiectivele".
 
Raul Rusescu (atacant FCSB): „Probabil că a fost cel mai epuizant titlu din carieră. Am pierdut multe puncte, a fost un an foarte greu din toate punctele de vedere. Sunt mândru că fac parte din această echipă. Nu ne gândeam niciodată că vom ajunge în ultima etapă să tremurăm. Mi-a fost foarte frică de ceea ce se putea întâmpla la Târgu Mureș".