ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua Bucureşti a început primul cantonament din această vară, ocazie prin care se acomodează noul staff al roş-albaştrilor. Mirel Rădoi va fi, oficial, director sportiv, în vreme ce funcţia de antrenor principal îi va reveni lui Massimo Pedrazzini.
Marţi dupa-amiază, echipa s-a deplasat la Braşov, acolo unde antrenat în baza Forex, sub privirile unei asistenţe numeroase. După pregătirea fizică, jucătorii au făcut recuperarea în apă rece, apoi au participat la o şedinţă de autografe. În cursul zilei de miercuri sunt programate alte două antrenamente, în acelaşi loc.
 
Dinamoviștii au făcut în această dimineață vizita medicală, iar apoi vor pleca la Brașov, pentru primul stagiu de pregătire al verii. La vizita medicală au participat și cei patru fotbaliști care vor părăsi echipa, şi anume Traian Marc, Vali Lazăr, Marian Cristescu și Nicolae Grigore. Numele noi sunt Laurențiu Corbu, venit de la Titu, din Liga a III-a, Iustin Popescu, portar care a apărat în eșalonul secund, la Berceni, fundaşul Iulian Mamele, cel mai recent la FC Viitorul şi atacantul Fabian Himcinschi, adus de la Râmnicu Vâlcea. Totodată, au mai fost aduşi Vlad Muţiu (portar), Alin Dudea (fundaş), Andrei Târcoveanu (mijlocaş) şi Robert Moldoveanu (atacant).
Aflat încă în vacanță, veteranul Marius Niculae nu au efectuat vizita medicală, în timp ce fundașul Collins Fai a lipsit nemotivat, iar roș-albii nu știu nimic de el.
 
FC Botoşani s-a reunit luni, după doar o săptămână de pauză, moldovenii pregătindu-se pentru prima lor evoluţie în cupele europene, pe 2 iulie fiind programat cel dintâi meci preliminar din Europa League. Marți seară, echipa Botoșaniului a plecat în cantonament în Austria, până pe 26 iunie. Din lot vor face parte și nume noi - bulgarul Dimitrov, Andrei Cordoș și fostul atacant de la Gaz Metan Mediaș, Dan Roman. Tehnicianul Leo Grozavu a lipsit de la reunire, însă va fi prezent în cantonamentul din Austria, unde Botoșaniul va juca un amical și cu Șahtior Doneţk.