ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul șef al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, a fost ales, miercuri, în funcția de președinte al Federației Române de Rugby.

Fiind singurul candidat la funcție, Petrache a fost ales cu unanimitate de voturi, mandatul său urmând să se încheie în 2020.Tot cu unanimitate de voturi au fost aleși și vicepreședinții Haralambie Dumitraș, Mircea Copaci și Călin Matei.

„Nu va voi promite lucruri mari, nu cred în promisiunile demagogice ale lumii în care trăim, prefer să îmi iau angajamente în primul rând față de mine, vă asigur ca sunt mereu cel mai aspru critic al meu.Acest nou mandat coincide cu un ciclu de Cupă Mondială, probabil ca acest reper este primul care ne vine tuturor în minte și este într-adevar o prioritate calificarea la următoarea ediție. O prioritate pentru care vom face cu toții tot ceea ce ne stă în putință, fiecare dintre contribuțiile dumneavoastra individuale contând în rezultatul final”, a declarat Petrache pe site-ul oficial al FRR.

În luna august a anului trecut, Alin Petrache și-a prezentat demisia din funcția de președinte al COSR, după ce Echipa Olimpică a României nu a reușit, la Jocurile Olimpice de la Rio, să își îndeplinească obiectivul asumat de Comisia Tehnică și federațiile naționale (6-8 medalii).