ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meciul dintre Kukesi şi Legia Varşovia, din turul trei preliminar Europa League, a fost întrerupt de arbitrii după momente controversate. Mai exact, atacantul polonezilor, Ondrej Duda, a fost lovit cu o piatră în cap, iar oficialii UEFA au decis suspendarea jocului.

Suporterii albanezi au creat tensiuni încă dinaintea fluierului de start, când a izbucnit o învălmăşeală generală în tribună, soldată cu intervenţii ale forţelor de ordine. Ulterior, în debutul părţii secunde, imediat după ce Legia Varşovia a înscris golul de 2-1, Ondrej Duda a fost lovit în cap de o piatră aruncată din tribune, relatează presa internaţională. 

După acest episod, observatorul şi arbitrul au decis suspendarea partidei, hotărând apoi ca meciul să nu mai fie reluat. Astfel, este posibil ca Legia Varşovia să câştige meciul la „masa verde" (3-0), în vreme ce albanezii sunt pasibili de sancţiuni şi suspendări.