ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni a fost actualizat clasamentul WTA, unde în Top100 România are cinci jucătoare de tenis. Simona Halep, cel mai bine clasată conaţională în această ierarhie, se menţine pe locul secund, în spatele americancei Serena Williams.
 
În Top10, însă, au fost înregistrare următoarele schimbări: sportiva spaniolă Garbiñe Muguruza a urcat pe locul cinci, Lucie Šafářová, italianca Flavia Pennetta si poloneza Agnieszka Radwańska au căzut câte o poziţie, cehoaica Karolína Plíšková a urcat de pe locul 12 până pe nouă, iar nemţoaica Angelique Kerber a facut si ea un salt de luat în calcul, de pe 13 pana pe 10. De asemenea, din Top10 au ieşit jucătoarea spaniolă Carla Suárez Navarro (12 WTA) şi sârboaica Ana Ivanovic (15 WTA).

Revenind la românce, pe lângă Simona Halep şi Irina Begu îşi menţine poziţia (26 WTA),  Monica Niculescu a urcat un loc (46 WTA), în vreme ce Alexandra Dulgheru (57 WTA) şi Andreea Mitu (93 WTA) au inregistrat coborâri, prima de două poziţii, până pe 57, iar cea de-a doua de opt locuri.