ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep îşi pregăteşte evoluţia de la Beijing, săptămâna viitoare, după eliminarea surprinzătoare din optimile de finală ale turneului de la Wuhan. Românca va juca la China Open, ultima competiţie înainte de Turneul Campioanelor, şi va întâlni în runda inaugurală o jucătoare venită din calificări. Dacă va învinge, în turul secund s-ar putea duela cu jucătoarea franceză Alizé Cornet (34 WTA). 

De remarcat că, pe jumatatea de tablou a Simonei Halep, se mai află poloneza Agnieszka Radwańska (7 WTA), sportiva spaniolă Garbiñe Muguruza (8 WTA), daneza Caroline Wozniacki (11 WTA) şi elveţianca Belinda Bencic (14 WTA). Favorita celeilalte părţi a tabloului competiţional este cehoaica Petra Kvitová (4 WTA).

Amintim că la ediţia trecută de la Beijing, Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală, unde s-a retras înainte de meciul cu sârboaica Ana Ivanovic (9 WTA). Totuşi, anul acesta situaţia româncei pare mai uşoară, întrucât cele mai bune jucătoare ale lumii, americanca Serena Williams (1 WTA) şi rusoaica Maria Şarapova (3 WTA) vor lipsi de la competiţie.