ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (3 WTA) a primit un wild card de la organizatorii turneului de la Toronto şi a confirmat participarea la competiţia canadiană. Românca va reveni la concurs după trei ani de pauză, la ultima prezenţă, în 2012, fiind eliminată încă din turul doi.

„Suntem încântaţi să anunţăm că Simona a ales să concureze la Rogers Cup în acest an. Simona este o jucătoare dinamică şi încântătoare, care a acumulat atât de multe rezultate pozitive în ultimii ani, aşa că suntem foarte fericiţi să o vedem aici", a declarat Karl Hale, directorul turneului de la Toronto.

„Sunt cu adevărat nerăbdătoare să revin în Canada. Nu am jucat aici de câţiva ani, aşa că abia aştept să joc în faţa fanilor mei canadieni. Ştiu că sunt mulţi români în Toronto şi sunt gata să joc", a completat Simona Halep.
Turneul de la Toronto se va desfăşura în perioada 10-16 august 2015, fiind dotat cu premii în valoare de 2,3 milioane de dolari.