ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep și Horia Tecău au fost desemnați cei mai buni jucători români de tenis ai anului 2015, joi seara, în cadrul unei gale organizate de Federația Română de Tenis, anunță Agerpres.

"Ne bucurăm că suntem în prezența unor mari campioni, a sponsorilor care au susținut această disciplină. A fost un an deosebit, în care tenisul și-a tras partea leului. Am suferit și ne-am bucurat, am vărsat o lacrimă la succese de excepție obținute de Simona, Horia, Florin (n.r. - Mergea), de jucătoarele noastre în general", a declarat, pentru sursa citată, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

Halep a câștigat anul acesta turneele de la Shenzhen, Dubai și Indian Wells, fiind finalistă la Toronto și Cincinnati. Numărul 2 mondial a fost votată, pentru a doua oară consecutiv, jucătoarea cea mai populară de pe site-ul WTA.

Tecău, care alături de olandezul Jean-Julien Rojer s-a impus anul acesta în finala Turneului Campionilor de la Londra, în fața perechii româno-indiene Florin Mergea/Rohan Bopanna, termină sezonul pe primul loc în clasamentul mondial, la dublu.