ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep și-a aflat posibilele adversare de la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat anul trecut. Sportiva noastră a avut ghinion la tragerea la sorți, fiind plasată pe aceeași jumatate de tablou cu surorile Venus și Serena Williams.

Numărul 5 WTA va intra în concurs direct în turul al doilea, acolo unde o așteaptă o adversară abordabilă, învingătoarea meciului dintre Vania King și o jucătoare venită din calificări.

În turul trei posibilele adversare ar fi Makarova, Hradecka sau Alison Riske.

Din optimile de finală lucrurile încep să se complice, posibile adversare fiind Venus Williams, Barbora Strycova sau Andrea Petkovici.

În sferturi ar urma un duel de foc, cu lidera autoritară a clasamentului feminin, Serena Williams, în timp ce în semifinale o așteaptă Radwanska, Safarova, sau Kvitova.

De pe a doua jumătate de tablou, cele mai periculoase adversare sunt Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Genie Bouchard, Carla Suarez Navarro, Garbine Muguruza, Caroline Wozniacki sau Belinda Bencici.

Simona Halep a câștigat turneul de la Indian Wells anul trecut, aceasta fiind și cea mai importantă victorie din cariera româncei. Ea are nevoie de un parcurs cât mai lung și la ediția din 2016 pentru a nu pierde foarte multe puncte în clasamentul feminin.