ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua a încheiat cantonamentul din Austria cu o victorie. Echipa lui Mirel Rădoi a învins-o pe campioana Azerbaidjanului, FK Qarabagh Agdam, cu scorul de 3-2.

Pentru Steaua au punctat Gabriel Iancu (min 2), Alexandru Tudorie (min 57) și Vlad Mihalcea (min 90), în timp ce pentru adversari au marcat Reynaldo Silva (min 6) și Namig Alekserov (min 85).

Mirel Rădoi a trimis în teren următorul 11:  Cojocaru - Râpă, Papp, Varela, Guilherme - Sulley, Neagu - Popa, Stanciu, Chipciu - Iancu.  Adrian Popa a părăsit terenul în minutul 16, din cauza unei accidentări, fiind înlocuit de Tudorie. De asemenea, la pauza au intrat Nita, Luchin, Tamas, Tosca si Grădinaru, în timp ce pe parcursul reprizei secunde au mai intrat în teren Breeveld, Enceanu, Mihalcea, Târnovan și Tahar, ultimul debutând, astfel, în tricoul roș-albastru.

Delegația stelistă revine sâmbătă în țară, urmând să se pregătească pentru SuperCupa României, contra celor de la ASA Târgu Mureș, de la Constanța.