ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizatorii Euro 2016 au decis ca pe timpul competiției, în fiecare seară, Turnul Eiffel să fie luminat în steagurile participantelor la competiție. În fiecare seară va fi proiectat un drapel, pe care-l vor alege fanii dintre cele ale țărilor care joacă în acea zi.

Primăria din Paris a decis ca, prin intermediul rețelelor de socializare, suporterii din Europa să decidă ce drapel va fi proiectat pe Turnul Eiffel, la 15 minute după terminarea ultimei partide a zilei la Euro. Astfel suporterii pot posta mesaje pe instagram, twitter sau facebook cu hashtag-ul echipei favorite.  Pentru steagul nostru trebuie postat #ROU.

Tricolorul ar putea fi, astfel, pe Tour Eiffel în cel puțin trei zile, cele în care elevii lui Anghel Iordănescu joacă în grupă la Euro, potrivit digisport.ro. Prima oară pe 10 iunie, când va avea ca rival doar tricolorul francez, Franța – România fiind singurul meci al zilei de deschidere.

Apoi, pe 15 iunie, șase drapele ar putea fi afișate, printre ele și al României. Atunci se joacă meciurile România – Elveția, Rusia – Slovacia și Franța – Albania. În fine, pe 19 iunie, când se joacă meciurile România – Albania și Franța – Elveția, am putea vedea tricolorul românesc pe Turnul Eiffel.