ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentantele României au cucerit o medalie de argint și una de bronz, sâmbătă, în ultima zi a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2015, de la Tbilisi, în turneul de tenis, la simplu și dublu feminin.
 
Ştefania Selma Cadâr şi Andreea Prisăcariu au câştigat argintul la dublu fete, după ce au fost învinse în finală de slovenele Kaja Juvan/Nika Radisic, cu 4-6, 6-3, 7-5. De menţionat că româncele au condus în decisiv cu scorul de 5-4 şi au servit pentru meci, dar adversarele au reuşit să întoarcă scorul.

Stefania Selma Cadâr a obţinut şi medalia de bronz la simplu feminin, după ce a învins-o pe letona Daniela Vismane, a doua favorită, cu 6-4, 6-4, în meciul pentru locurile 3-4.

Bilanţul României la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2015 este în acest moment de trei medalii de aur, cinci de argint şi două de bronz.