ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anulat penalizarea de 3 puncte cu care a fost sancționată echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș, anunță pagina oficială a clubului din Liga I.

„Clubul Gaz Metan Mediaș a primit miercuri seara un verdict favorabil din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în ceea ce privește memoriul depus în urma penalizării cu trei puncte. Astfel, în decizia forului de la Laussane se arată că a fost anulată penalizarea aplicată la sfârșitul anului trecut de către Comisia de Licențiere a Federației Române de Fotbal pentru o datorie către Clubul bulgar Cernomoreț Burgas, care între timp nu mai există”, se arată în comunicatul postat de gruparea din Mediaș.

Înaintea deciziei TAS, Gaz Metan Mediaș ocupa locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 35 de puncte, la 5 puncte diferență de următoarea clasată, CS U Craiova.