ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vlad Chiricheş s-a transferat săptămâna trecută de la Tottenham Hotspur la SSC Napoli şi a debutat deja în tricoul noii sale echipe. Fundaşul român a intrat la pauză, în amicalul cu Nice, care s-a încheiat cu 3-2 în favoarea formaţiei franceze.

De remarcat că Vlad Chiricheş şi-a consemnat debutul în Serie A la doar patru zile de la semnarea contractului cu gruparea italiană. Nice a deschis scorul prin Alassane Pléa (8'), iar egalarea a venit în scurt timp, graţie lui José María Callejón (14').

Dries Mertens a adus Napoli în avantaj (20'), însă Jean Michaël Seri a restabilit echilibrul. Tabela a fost închisă de Valère Germain (59), iar Napoli a încheiat partida în inferioritate numerică, după eliminarea lui José María Callejon (67'), pricinuită de un atac la Mahamane Traoré.