ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România a avut marţi trei reprezentante la Wimbledon, după ce în prima zi Irina Begu (31 WTA) s-a calificat mai departe, iar Alexandra Dulgheru (60 WTA) a fost eliminată în runda inaugurală. În a doua zi a turneului din Regatul Unit, doar Monica Niculescu (48 WTA) a reuşit să meargă mai departe, în vreme ce Simona Halep (3 WTA) şi Andreea Mitu (71 WTA) au părăsit turneul încă din runda inaugurală.

Monica Niculescu a trecut de o jucătoare din Puerto Rico, Mónica Puig (91 WTA), după o partidă în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-1, la finalul a două ore.
Simona Halep a fost eliminată, în mod surprizător, de slovaca Jane Čepelová (106 WTA), scor 7-5, 4-6, 6-3 în favoarea adversarei, care a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru victorie.
Nici 
Andreea Mitu nu a reuşit un meci spectaculos, fiind învinsă de o sportivă din Belarus, Olga Govortsova (122 WTA), după doar 54 de minute, scor 6-1, 6-1.