ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alianța Noastră România este extrem de interesată de alegerile prezidențiale care au loc astăzi în Republica Moldova și a decis să transmită un mesaj tuturor locuitorilor din Basarabia.  

Iată comunicatul integral tranmis de Alianța Noastră România:

„Alianța Noastră România subliniază importanța pe care fiecare vot îl are pentru viitorul pro-european al Moldovei, pentru viitorul pro-european al tuturor moldovenilor.

Încurajăm toți membrii și simpatizanții Alianței Noastre să se implice în mod activ pentru a-i îndemna pe toți basarabenii să voteze în turul doi al alegerilor prezidențiale.

O prezență crescută la vot înseamnă un sprijin pentru candidatul pro-european Maia Sandu, un sprijin pentru singura direcție firească de dezvoltare a Moldovei.
Fiecare basarabean are un drept, are un cuvânt de spus și acest cuvânt merită spus.

Stimați compatrioți, acționați și votați pentru viitorul vostru și al copiilor voștri!
Democrația, libertatea și bunăstarea voastră se află alături de Uniunea Europeană și de România!

Utilizați din plin internetul pentru a-i mobiliza la maximum pe basarabenii de pretutindeni!”, este mesajul transmis de Alianța Noastră România.