ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA) au decis să suspende pe o perioadă nedeterminată emisia postului de televiziune din Moscova Rossia 24.

Emisiunile informative ale postului de ştiri Rossia 24 utilizau metode propagandistice, mai ales în cazul conflictului din Ucraina şi a situaţiei din Transnistria sau Găgăuzia, spun oficialii CCA.

Pe lângă Rossia 24, alte patru posturi care retransmit programe din Moscova au primit diverse sancțiuni pentru că nu au respectat echidistanța și echilibrul în programele de știri și de analiza.

În vara anului trecut, CCA a mai suspendat pentru o jumătate de an emisia postului Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova și a sancționat de mai multe ori companiile care retransmit celelalte posturi rusești pe teritoriul țării noastre.