ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principesa Margareta, custodele coroanei regale a României, a susținut o conferință la Londra cu tema "Coroana și România modernă". Evenimentul a fost organizat de filiala locală a ICR împreună cu Ambasada României în Regatul Unit.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 din Anglia i-a oferit principesei un tort de forma României Mari și a fost invitată să sărbătoreacă pe 23 martie 2017, Ziua Unirii Basarabiei cu România, la Chișinău.

Întrebată de aceștia despre o modalitate prin care Casa Regală poate susține o nouă unire, aceasta a răspuns "O, Doamne! Muncim la asta în fiecare zi”,potrivit infoprut.ro.

Principesa Margareta și Principele Radu vor efectua o vizită în Republica Moldova în decembrie. "Acolo suntem foarte bine primiți, așa că vom continua să facem legături, avem misiuni economice cu oameni de afaceri din Republica Moldova. Ne simțim plini de speranță, ei sunt bucuroși să ne primească" a mai spus custodele coroanei regale despre basarabeni.