ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un steag de peste 300 de metri va acoperi podul peste Prut de la Sculeni, anunță un comunicat de presă primit la redacție.

În amintirea Podurilor de flori din anii 1990, unioniștii se adună sâmbătă la Sculeni pentru a întinde un steag imens peste podul de la Prut. Participanții vor veni de pe ambele maluri ale Prutului, cerând Unirea Republicii Moldova cu România.

„E datoria noastră să continuăm munca depusă de Grigore Vieru, Ion și Doina Teodorovici, Adrian Păunescu și a întregii generații a Podurilor de Flori.  Sâmbătă ne adunăm sute de tineri de pe ambele maluri ale Prutului pentru a face un lucru frumos, pașnic. Ne mai adunăm acolo sub acest uriaș steag tricolor pentru a cere ca interdicția lui George Simion să fie ridicată” a menționat Anatol Ursu, reprezentantul organizației „Tinerii Moldovei”, din Chișinău.

Inițiativa va avea loc sâmbătă de la ora 14:00.