ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știați că Vasile Bănescu a fost numit la Patriarhie din postura de administrator de grădiniță? Sigur că nu. Pentru că dacă veți avea curiozitatea să aflați cine este Vasile Bănescu, omul care vorbește de 8 (opt) ani în numele Bisericii Ortodoxe Române deși este doar un simplu angajat civil al Patriarhiei, nu veți putea afla nimic.

Este omul-fantomă.

Deși la toate televiziunile progresiste între care face naveta vorbește în termeni #reziști de transparență și deontologie profesională, pe internet nu există absolut nici un CV de-al fostului editorialist de la revista „22” a GDS. Nici o Declarație de avere, nici o Declarație de interese. Nimic-nimic.

Este normal ca cei pe care susține că-i reprezintă, ca voce a Patriarhului României, să nu știe nimic despre acest om? De unde a venit și cine e. Că încotro se îndreaptă știm. Și nu numai noi.

Probabil nimeni nu a uitat că acest personaj fără biografie își permitea să ceară, peste Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, ca Sfânta Împărtășanie să fie administrată „septic”, conform „normelor Covid” ale lui Raed Arafat, cu lingurițe de plastic de unică folosință? Eventual prin mască.

Mai nou, ginerele Apostolului Comunismului, onctuosul Silviu Curticeanu, Cancelarul lui Nicolae Ceaușescu, potemkistul de serviciu al vizitelor de lucru și aranjorul vânzării de evrei și germani la prețuri menținute și în mercurialul de specialitate post-decembrist, același mystery man Vasile Bănescu, susține că cineva i-ar fi „atacat” online soția.

Dincolo de victimizarea prevăzută deja, se pune întrebarea: care dintre ele, că zvonurile sunt că ar avea mai multe?

Până când ne și se lămurește, o să rugăm instituția Patriarhiei Române să publice pe site-ul acesteia CV-ul detaliat al angajatului civil plătit din banii noștri ca să ne insulte zilnic, asemenea altor propagandiști vacciniști responsabili de vătămări pe viață și crime în masă în această țară și în lume. Și să nu uite funcția de administrator de grădiniță...

PS: Are nevoie Biserica de un nou Caz Visarion Alexa?

ACTUALIZARE: Noi ”informații” despre Vasile Bănescu și o autodemascare scoțiană. Câteva clarificări