ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steve Kirsch a scris pe blogul său și într-o postare pe Twitter că a aflat din mai multe surse, printre care dr. Byram Bridle, dr. Robert Malone și avocatul Warner Mendenhall, că o nouă decizie judecătorească arată că producătorii de vaccinuri sunt răspunzători.

Acum puteți da în judecată producătorii de vaccinuri ARNm anti-COVID pentru daune, iar FDA este obligată să scoată vaccinurile Covid de pe piață. De ce? Ele sunt alterate. Secvențele de contaminant bioactiv plasmid NU au fost semnalate autorităților de reglementare. Se consideră alterate. Tocmai am vorbit cu profesorul Byram Bridle și Dr. Robert Malone despre asta.

Într-o altă postare, din care oferim mai jos un fragment, Kirsch se referă la noua descoperire referitoare la contaminarea cu ADN și SV40:

„Ați avut dreptate. Admitem că vaccinul este contaminat cu SV40, dar am găsit niște experți care consideră că asta nu este o problemă” - spun autoritățile de reglementare.

Cum se face că dr. Kevin McKernan, și nu vreo autoritate mondială în domeniul sănătății, a descoperit contaminarea [cu ADN] în aprilie 2023? Și de ce FDA, CDC și mass-media mainstream încă tac mâlc cu privire la un asemenea lucru extrem de grav?

Descoperirile lui Kevin McKernan au fost confirmate de alții din întreaga lume. El a descoperit că vaccinurile COVID conțin niveluri terapeutice de ADN plasmidic. ADN-ul rămâne pentru totdeauna, iar dacă se integrează în genom, produsul său va fi creat pentru totdeauna.

Ideile principale sunt:

Vaccinurile ARNm sunt contaminate cu SV40 și cine știe cu ce alte lucruri. Nu ar fi trebuit să se permită niciodată așa ceva.

Aceste contaminări descoperite în fiole au depășit cu „ordine de mărime” limitele din recomandări

Descoperirea a fost confirmată de Health Canada

FDA și CDC tac mâlc. După cum se știe, ei nu fac nimic pentru a evalua implicațiile descoperirii. Probabil cred că, neștiind implicațiile, nu vor trebui să le dezvăluie, iar astfel se protejează mai bine de public, care poate fi foarte supărat să afle că au fost cobai.

Nu știm care sunt implicațiile. Experții se contrazic. Unii susțin că o astfel de contaminare nu este dăunătoare. Alții spun că ar putea fi foarte grav.

Experții care susțin că nu există nici un risc de vătămare NU au nici o DOVĂ care să susțină afirmațiile lor. Prin urmare, aveți încredere în „experți”. Nu vă faceți griji.

Nu autoritățile guvernamentale au descoperit pentru prima dată contaminarea. Ci dr. Kevin McKernan. Așa ceva nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Guvernul ar fi trebuit să descopere acest lucru de la bun început, acum 3 ani.

Problema ar fi fost descoperită mai devreme de către cercetători independenți, dar oamenii au fost amenințați cu arestare dacă ar fi furnizat fiole pentru analiză.

Nu cunoaștem pe deplin ramificațiile contaminării, dar ar putea fi devastatoare și ireversibile. Nu știm încă pentru că nimeni nu a făcut încă studiile necesare.

Se pare că autoritățile de reglementare nu au analizat niciuna dintre fiole. Dacă ar fi făcut-o, ar fi descoperit astfel de contaminări înainte ca serurile să fie injectate în vreo ființă umană. Sau au făcut asta, dar pur și simplu au ales să tacă și să ignore.

Contaminarea cu promotorul SV40 este cunoscută din 9 aprilie 2023, atunci când dr. McKernan a publicat o cercetare despre aceasta. Dar CDC și FDA au trecut sub tăcere această problemă gravă. De asemenea, și mass-media principală tace. Așa cum face și comunitatea medicală principală.

Însă, cu cât întârzie să ne spună că au uitat să analizeze fiolele, cu atât mai mare va fi groapa pe care și-o sapă singuri.

A nu analiza un produs pentru evaluarea calității după ce a fost fabricat și care a fost ulterior injectat în aproape un miliard de brațe de americani a fost o greșeală gravă.

De ce s-a făcut această descoperire în aprilie 2023 de către un om de știință independent? Descoperirea ar fi trebuit să fie făcută de către autoritățile de reglementare și ar fi trebuit să se efectueze analize amănunțite pentru a stabili dacă reprezintă o problemă sau nu. Nimic din toate acestea nu au fost făcute. A fost o mare greșeală. Ei ar trebui să oprească vaccinarea până la finalizarea studiilor pe care ar fi trebuit să le facă.

Dar nu trebuie să ne bazăm pe faptul că vreo cineva o să recunoască greșeala. Probabil nu va exista nicio investigație și nimeni nu va fi tras la răspundere.

Nu știm cât de gravă este contaminarea. Din câte știu, nu există studii pe primate pentru a afla răspunsul la această întrebare importantă.

Niciuna dintre autoritățile guvernamentale nu inițiază niciun studiu. Dacă ei găsesc un expert care să susțină că nu există vreun lucru de care să ne temem, este suficient pentru ei. Astfel că va trebui să aflăm singuri [făcând singuri cercetări].