ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu mai bine de 20 de ani în urmă, în noiembrie 2002, Michael Crichton, scriitor și medic american, a fost intervievat de Charlie Rose, jurnalist american și celebru realizator de emisiuni, interviu în care a discutat despre cartea sa „Prada” și despre pericolele reprezentate de agenții patogeni biosintetici autoreplicabili (sau ceea ce numim virusuri modificate genetic), editarea genelor și biotehnologiile foarte avansate, semnalează jurnalista Karen Kingston.  

„Dacă ar exista un fel de virus care ar interfera cu fotosinteza în suficient de multe plante, totul ar dispărea. Biosfera ar fi în esență distrusă. Desigur, sper să nu fie posibil” - a spus, în emisiune, Michael Crichton.

Michael Crichton se referea la „virusuri” biosintetice capabile de autoreplicare, care ar putea infecta plantele și deturna procesul de fotosinteză. A se vedea acest raport din 2022 despre agenții patogeni biosintetici cu autoreplicare, crescuți în plante pentru a deturna procesul de fotosinteză.

„Bombele atomice sunt arme teribile. Dar ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - a subliniat, la rândul său, prezentatorul Charlie Rose.

Salata „Virusul X”, sau ceea ce numim „salata ca vaccin mRNA”, conține virusuri ARNm care se infiltrează în cloroplastele plantelor verzi pentru a produce agenți patogeni extrem de infecțioși în loc de oxigen. A se consulta acest raport despre bazele de date ale plantelor GeneBank din China (China National GeneBank DataBase, CNGBdb) și virusul X conținut în salată verde.

„Dacă nu înțelegem știința, nu vom putea lua decizii informate” - a mai spus dr. Michael Crichton.

Dialogul dintre Michael Crichton și Charlie Rose a fost semnalat inițial de Outraged Human

„Căci voiesc ca voi să știți cât de mare luptă am pentru voi și pentru cei din Laodiceea și pentru toți câți n-au văzut fața mea în trup, ca să se mângâie inimile lor, și, ca ei, strâns uniți în iubire, să aibă belșugul deplinei înțelegeri pentru cunoașterea tainei lui Dumnezeu-Tatăl și a lui Hristos, Întru care sunt ascunse toate vistieriile înțelepciunii și ale cunoștinței. Vă spun aceasta, ca nimeni să nu vă înșele prin cuvinte amăgitoare.” (Sfântul Apostol Pavel, Coloseni 2:1-4)


 
Cu mult înainte de acest interviu, deținutul-profet Ioan Ianolide, blândul pătimitor în temnițele comuniste, ne avertiza, în 1985: „Statul care va avea monopolul armelor sofisticate, al ingineriei genetice și al tehnicii de determinare a conștiințelor va fi atotputernic și va nimici omenirea.” 

VIDEOUL cu interviul din 2002: