ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Lupte ca în Bronx”, descrie cotidianul Il Messaggero disputa ce a avut loc într-un autobuz din Roma între câțiva români și cetățeni de origine africană.

Autobuzul 451 circula între Palmiro Togliatti și podul Mammolo când a început confruntarea între cele două grupuri. Fără să poată interveni în conflict, șoferul a oprit autobuzul și a deschis ușile, pentru a permite coborârea celorlalți pasageri. 

„Autobuzul a devenit scena unei maxi-lupte între un grup de nord-africani și o bandă de imigranți din Europa de Est”, notează TG24. „Mai întâi au fost insulte, apoi lovituri de pumni, picioare și sticle, într-o luptă fără menajamente.” 
Nimeni nu știe de la ce a pornit conflictul, însă cineva a filmat bătaia, iar imaginile au fost difuzate în presa din Italia. Și, „deși erau mai puțini, au câștigat românii”, anunță cotidianul Il Messaggero.