ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că românii sunt un neam creștin e un lucru confirmat de istorie și istorici. Din păcate însă, ultimii 26 ani au făcut ca milioane de compatrioți de-ai noștri să fie nevoiți să-și părăsească familiile, casele și locurile unde au copilărit pentru a putea mânca o pâine mai albă.

Chiar și așa, pe unde s-au dus, românii și-au adus bisericile strămoșești cu ei și s-au strâns acolo pentru a fi împreună cu Dumnezeu și cu semenii lor  și pentru a-și aminti de casă.

Iată că pe internet a apărut o înregistrare cu un avion ce pleacă spre Anglia, se pare de la aeroportul Satu Mare. Nu ar fi nimic neobișnuit, doar că în mijlocul pasagerilor, unul dintre frații noștri interpretează la taragot două colinde. Este vorba despre „Deschide ușa creștine”  și apoi, acompaniat de vocile celorlalți pasageri, cântă „O ce veste minunată”.

Însoțitoarea de zbor încearcă să anunțe ceva, dar nimeni nu o mai ascultă...