ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din comuna dâmbovițeană Valea Mare riscă să-și piardă fetița, în varstă de doi ani. Aceasta a născut în Italia, însă a fost nevoită să plece de langă tatăl micuței din cauza agresivității bărbatului. Acum este acuzată de răpire internațională, iar italianul face tot posibilul să câștige custodia copilului.

Până acum instanța judecătorească de peste hotare i-a dat câștig de cauză tatălui, ultima înfățișare fiind în România. Mama fetiței este disperată și trăiește cu teama că italianul îi poate lua copilul.

Pentru a obține custodia fetiței, bărbatul a acuzat-o pe mama acesteia de răpire internațională. Femeia este susținută de părinții ei, care spun că acasă au toate condițiile pentru creșterea fetiței, potrivit mditv.ro.

Monica a cunoscut-o și pe prima soție a bărbatului. Și aceasta a avut aceleași probleme cu italianul, însă a reușit să obțină custodia fetiței. La fel își dorește și Monica, să rămână alături de copilul ei, în România.

Până acum tatăl fetiței a avut câștig de cauză de fiecare dată, atât în fața judecătorilor italieni, cât și în fața judecătorilor români.