ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luigi Di Maio, deputat italian și membru al formațiunii populiste Mișcarea Cinci Stele (M5S), a generat polemici afirmând că Italia a importat 40% dintre „infractorii" români, în timp ce România importă „companii" italiene, ambasadorul român la Roma, George Gabriel Bologan, denunțând afirmațiile.

„Italia a importat din România 40% dintre infractorii lor. În timp ce România importă din Italia firmele noastre și capitalul. Ce afacere este această Uniune Europeană!", a scris Luigi Di Maio pe pagina sa de Facebook, potrivit publicaței La Stampa și site-ului LiberoPensiero.eu.

„Dat fiind că Italia nu a vrut niciodată să facă justiția să funcționeze, ba chiar de multe ori a sabotat-o intenționat, noi atragem infractori, în timp ce companiile noastre merg acolo unde sistemele judiciare sunt mai eficiente: cum este cazul României", a explicat Luigi Di Maio, denunțând corupția din Italia.