ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezastrul din Amatrice a atras infractorii, care se pare că au inventat metoda cutremurul”, prin care profită de durerea și disperarea celor afectați de seism.

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, îi avertizează pe toți cei care se trezesc față în față cu persoane care pretind că vorbesc în numele statului - român sau italian - să aibă mare grijă.

„Din discuțiile pe care le-am avut în tabăra di Angelo am aflat că românilor cazați acolo li s-a spus, de către autoritățile italiene, să fie foarte circumspecți față de mesajele pe care le primesc de la diverși, cum că ar trebui să dea anumite sume de bani ca să fie aduși în țară și așa mai departe.

Vreau să anunț ca nimeni din partea statului român, al ambasadei, al Guvernului nu va cere niciodată o sumă de bani, codul pin, conturi, detalii bancare”, a explicat ministrul Muncii, potrivit digi24.ro.