ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 16 iunie:  Conform presei engleze, nu este vorba de o paradă a homosexualilor, ci despre un protest împotriva „culturii mașinii”.  Se pare că manifestanții au dorit să atragă atenția asupra faptului că mașinile poluează, iar mersul pe bicicletă este mai ecologic.

Știrea inițială

„Cu te afectează pe tine că doi homosexuali se căsătoresc” este una dintre întrebările cu care te asaltează susținătorii mariajelor între persoane de același sex, dacă se întâmplă să ai dubii în ceea ce privește legalitatea și moralitatea unui astfel de demers.

Unul dintre răspunsuri îl dă românul Florin Bacrita. Acesta aflat în Londra, capitala Marii Britanii, susține că a filmat o paradă a homosexualilor care se plimbau goi, complet goi, pe străzile din acest mare oraș.

Românul remarcă faptul că este vorba despre „sute, sute” de persoane, care „au blocat toată Londra” și care nu țin cont de faptul că în marșul lor pe două roți trec prin fața copiilor și a turiștilor.

Comentariul românului, plin de ironie și sarcasm, conține și expresii licențioase. Parlamentul României dezbate inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției, prin care căsătoria este definită ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

 

Posted by Florin Bacrita on 10 Iunie 2017