ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Brașov a fost ucis cu sânge rece pe stradă, într-un oraș din Marea Britanie. Potrivit autorităților, atacul ar fi fost premediat.

Mircea Cozmiuc avea 23 de ani și era plecat de aproape doi ani în Marea Britanie. Angajat la Amazon, sâmbătă dimineața, în jurul orei 7, tânărul se îndrepta spre serviciu, în orașul Wolverhampton.

Era ultima lui zi de lucru înainte de concediul pe care plănuise să și-l petreacă acasă, la Brașov. A fost atacat fulgerător cu cuțitul de câțiva indivizi, care au dispărut apoi în viteză cu o mașină de culoare gri, potrivit kanald.ro.

Rănit grav, tânărul de 23 de ani era încă în viață când a fost descoperit, dar a murit o oră mai târziu, la spital.

Poliția britanică susține că a fost un atac țintit și a arestat trei suspecți în vârstă de 33, 34 și 36 de ani, a căror identitate nu a fost făcută publică deocamdată. Nici motivele atacului nu sunt cunoscute încă.