ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Școala Brâncovenească din Constanța anunță că a început perioada de înscriere pentru clasa pregătitoare. Unitate de elită a învățământului dobrogean, Școala „Sfinții Martiri Brâncoveni” pune la bătaie locuri în clasele pregătitoare, I-VII și la grădiniță.

Școala „Sfinții Martiri Brâncoveni” din Constanța este o alternativă la educația de stat, tot mai ideologizată și își propune să ofere copiilor o perspectivă creștină asupra educației, precum și să valorifice tradițiile culturale românești în procesul de învățare. 

„Considerăm că o educație de calitate nu poate face abstracție de dimensiunile sufletești profunde. Acest specific se va materializa într-o susținută activitate educațională, care va însoți firesc demersul instructiv, având ca scop formarea caracterelor copiilor”, se afirmă pe siteul oficial al Școlii Brâncovenești.

Cadrele didactice se asigură de focalizarea educației pentru fiecare elev în parte, acest lucru fiind facilitat de faptul că o clasă are maxim 20 de elevi.

„Pot spune că absolvenții școlii noastre sunt admiși în licee de elită, atât în Constanța, dar și în țară și în străinătate”, spune profesoara Costinela Mihalcea.

Programul de studiu respectă întocmai programa școlară aprobată de Ministerul Educației și Cercetării, completând-o cu activități educative cu specific creștin. Absolvenții școlii noastre vor putea continua studiile, atât în propria noastră structură gimnazială, cât și în orice alt gimnaziu din sistemul educațional existent.

„Școala Brâncovenească este celula sănătoasă care poate reface tot țesutul degenerat al educației românești. Substanța creștină, substanța dragostei de țară, substanța dragostei de părinți este cea care ne-a creat dăinuirea ca popor, de 2.000 de ani. Aici constă privilegiul acestei școli extraordinare, care caută să ducă mai departe dăinuirea și calitatea de a fi român”, spune Dan Puric.

Dr. Ștefan Mindea, unul dintre cei mai buni neurochirurgi ai lumii, recomandă și el Școala Brâncovenească.

„Cred că cea mai importantă motivație în educația unui copil este aceea de a-i oferi încredere în visul lui și de a-l ajuta să se împlinească. Școala Brâncovenească ajută ca visul copilului tău să se îndeplinească”, declară el.

Pentru detalii, părinții pot suna la numărul:  0751.020.088