ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou proiect în Parlament, inițiat de deputatul PSD Florin Gheorghe, care dorește să-i cheme pe elevi la școală și în weekend. Acesta susține că prin inițiativa sa legislativă dă posibilitatea școlilor să organizeze ore facultative de sport sâmbăta. Beneficii ar avea și profesorii, care vor fi plătiți dublu pentru aceste ore.

"Cu părinții am discutat. Și eu sunt părinte, am doi copii, ambii la școală. M-am gândit că ar fi bine ca sâmbătă să introducem două ore suplimentare pentru că majoritatea părinților își duc copiii la diverse discipline sportive în weekend. Am zis că aceste ore de sport să le facă în cadrul școlii.

Apropiem astfel mai mult copiii de școală, îi responsabilizăm, poate îi facem să iubească școala și poate îi rupem de tablete, telefoane și televizor", a declarat Florin Gheorghe, potrivit B1 TV.