ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Formațiunea politică Alianța Noastră România a remis un comunicat, semnat de Marian Munteanu, cu privire la decizia justiției de a soluționa o solicitare prin care se cere anularea numelui de „al României Paul”.

Iată comunicatul integral:

”Alianța Noastră România salută decizia justiției române de a soluționa o solicitare prin care se cere anularea numelui de „al României Paul”. Acest nume a fost însușit, în mod ilegitim, de Paul-Philippe, cunoscut o perioadă sub numele de Paul Hohenzollern – nume contestat de Casa de Hohenzollern –, dar și sub numele de Paul Lambrino.

Alianța Noastră România cere clarificări din partea Ministerului Român de Externe care, printr-un document oficial fără nicio susținere legală, a comunicat Serviciului de Evidență a Populației faptul că această persoană ar purta numele de „al României Paul”.
 
Atragem atenția, în mod insistent, că numele de România este sacru și nu poate fi utilizat decât în situații cu totul și cu totul excepționale de către persoane fizice –  așa cum s-a întâmplat, cu aprobarea Parlamentului României, în cazul Majestății Sale Regele Mihai de România.”