ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un Comunicat care pare venit de la Securitatea Sistemului și nu de la Sfântul Sinod, care altceva votase în ședința de ieri, a intrat pe jgheabul agențiilor. Îl redăm ca atare:
 
"Întrucât în urma difuzării comunicatului de presă oferit joi de Cancelaria Sfântului Sinod au apărut în spațiul public interpretări eronate referitoare la prezența în funcție a purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române, precizăm că domnul Vasile Bănescu ocupă în continuare funcția de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române în cadrul Biroului de Presă și Relații Publice al Patriarhiei, iar reorganizarea acestui sector nu înseamnă demiterea acestuia, ci îmbunătățirea activității acestui sector prin cooptarea și a altor specialiști în comunicare, inclusiv clerici.

Cancelaria Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române"
 
Pentru cei care cred că e o glumă proastă, sursa AICI

Vedeți și IPS Teodosie, Cetatea, securiștii și Biserica, emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Iulian Capsali, Victor Roncea și Pompiliu Diplan - VIDEO