ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacian Cioloș critică demersurile guvernării PSD – ALDE, despre care susține că nu au ca obiectiv bunăstarea românilor, ci discreditarea politicilor anticorupție din România.

„Prin felul în care a fost făcut azi, demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul: Nu bunăstarea românilor, așa cum au clamat înainte și după alegeri. Nu interesul public, cetățenii sau mediul economic. Nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil.

Principalul obiectiv a fost și rămâne acela de a se face scăpați de efectele legii penale. Nimic altceva nu contează, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetățenii care respectă legea, țara, credibilitatea ei, statutul european al României. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu și cinic. Reglementările introduse pe furiș nu arată decât dispreț față de cetățeni. Maniera duplicitară în care este folosită problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupție în România, este inacceptabilă.

Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceți România înapoi în anii '90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forță sau aranjamentelor oculte.”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

 

Prin felul în care a fost făcut azi, demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează...

Posted by Dacian Cioloș on Wednesday, January 18, 2017