ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a declarat în timpul unei emisiuni unde a fost invitat că a primit amenințări cu condamnarea la închisoare cu executare pentru noul dosar de corupție în care este trimis în judecată.

Liderul PSD susține că știe și data când va fi trimis în spatele gratiilor și a îndemnat insituțiile statului să fie fiecare la locul ei.

"Primesc amenințări. Ultimele zvonuri care au ajuns la mine este că voi fi trimis la închisoare în aprilie-mai. Cine să ia decizia? Cine poate decide în acest stat. În ultimul dosar de la Înalta Curte. Poate sunt prostii. Este suficient timp până atunci. Ceea ce m-a interesat pe mine este ca instituțiile statului să fie fiecare la locul ei, adică acolo unde le-a pus legea. Eu vă spun ceva și am mai spus acest lucru: eu nu renunț la aceste obiective", a susținut șeful Camerei Deputaților la Antena 3.