ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O directoare din Ministerul Sănătății a fost reținută de procurorii DNA pentru șase înfracțiuni de luare de mită, fiind suspectată că a primit bani şi produse cosmetice de la mai multe persoane, chiar în biroul său din minister, pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice.

Conform unui comunicat al DNA, în perioada aprilie — august 2015, Mihaela Udrea a primit în biroul său de la Ministerul Sănătății bani și produse cosmetice de la șase persoane, pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice, informează Agerpres.

În același context, la 27 august, procurorii anticorupție au prins-o în flagrant, având asupra ei suma de 2.000 lei. Cu ocazia percheziției, în biroul inculpatei au fost găsite mai multe plicuri ce conțineau aproximativ 4.000 lei, dar și produse cosmetice.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Mihaela Udrea urmează să fie prezentată, vineri, Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.