ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatului Pătrașcu Andrei – Ionuț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

Pătrașcu a fost implicat direct în tragicul incident în urma căruia un suporter dinamovist de 18 ani a murit, din cauza loviturilor primite.

Conform ordonanței procurorilor, în noaptea de 20/21.08.2016, în jurul orei 23:40, pe bd. Nicolae Grigorescu, în apropierea intersecției cu str. C-tin Brâncuși, Pătrașcu Andrei a încercat să îl deposedeze prin violență pe minorul L.R.M. (17 ani) de un fular cu inscripția și culorile echipei Dinamo București, fular pe care aceste îl purta în mână, după ce asistase la derby-ul Steaua – Dinamo. 

Acest episod, spun procurorii, a constituit factorul declanșator al agresiunii ce a avut ca urmare decesul altui suporter dinamovist, M.A.D., în vârstă de 18 ani. În această cauză, Badea Alexandru este cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Ȋn cursul acestei zile, Pătrașcu Andrei va fi prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.