ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziariștii de la Adevărul sunt în criză de subiecte. După ce au epuizat articolele cu temă sexuală și după atacurile la adresa Bisericii Ortodoxe, a venit rândul unui cunoscut obiectiv turistic să fie luat în vizor. Este vorba de Cascada Bigăr, catalogată site-ul The World Geography în anul 2013 "cea mai frumoasă cascadă din lume". Din acel moment, locul din județul Caraș-Severin a fost asaltat de turiști din toată lumea.

Cei de la "Adevărul" au desființat în câteva rânduri Cascada Bigăr. "Am avut un turist din Australia care a venit special să vadă cascada Bigăr. A văzut pozele și a spus că vrea să vadă cea mai frumoasă cascadă din lume. M-a apucat râsul. Eu sunt din Caraș. Știu zona. E o mare păcăleală și treaba asta cu Bigăr. Vine lumea ca la urs după ce a văzut o poză photoshopată", a spus un localnic care lucrează ca vameș la frontiera cu Serbia pentreu Adevărul.

Pentru a arăta cât este de urâtă cascada, a fost postată o imagine realizată cu un telefon mobil model vechi în care bătea cu putere soarele.

Ce nu știu cei de la Adevărul este că felul în care arată cascada depinde foarte mult de condițiile meteo. Dacă plouă, debitul este foarte mare; iarna totul este înghețat și arată mirific. Într-adevăr, majoritatea pozelor de pe internet sunt prelucrate în photoshop, dar asta nu schimbă foarte mult frumusețea cascadei.