ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Capitala României se situează pe primul loc în topul celor mai aglomerate orașe din Europa.

Bucureștiul a fost inclus din nou în topul celor mai aglomerate orașe din punctul de vedere al traficului, și chiar a reușit să urce în clasament de pe locul 6 pe locul trei, potrivit producătorului de GPS-uri TomTom. La nivel european, Bucureștiul este cel mai aglomerat oraș.

Potrivit topului, Bangkok-ul are cel mai aglomerat trafic de în orele de vârf pentru al doilea an consecutiv. Pe locul doi se află Mexico City, urmat de București, Jakarta și Moscova.

Studiul a fost realizat după ce TomTom a contorizat traficul pe tot anul în 390 de orașe din 48 de țări din jurul lumii.
Moscova, care a obținut acum locul cinci în timpul orelor de vârf, a fost mai sus în top anul trecut, dar congestia din trafic s-a mai redus de când oficialii orașului au implementat noi reguli de parcare.