ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania de Drumuri va efectua lucrări în valoare de 10 milioane de euro pentru a repara porțiunea Drajna-Lehliu. Traficul va fi deviat pe drumul național paralel, potrivit Digi24.

Lucrările de reparație integrală ale sectorului de autostradă Drajna-Lehliu vor fi efectuate pe o lungime de aproximativ 40 de kilometri.

Traficul va fi închis integral pe sectorul menționat, iar șoferii se vor deplasa pe DN 3A (Lehliu Gară – Drajna Nouă).

Pe 30 de kilometri vor fi efectuate lucrări de ranforsare, iar pe 10 kilometri se va freza stratul vechi și va fi așternut un nou strat de covor asfaltic, au explicat ingineri ai companiei.

CNADNR vrea să finalizeze lucrările până la începerea sezonului turistic. Nu se știe însă dacă acest lucru va fi posibil căci de abia se lucrează la documentația de licitație, după care urmează desfășurarea propriu-zisă a procedurii de achiziție publică.

CNADNR a efectuat recent, la ieșirea din iarnă, un inventar al stării tehnice a autostrăzii și a inventariat 1.600 metri pătrați de gropi pe sectorul ce va intra în reparații.

Pentru acest an, CNADNR are la dispoziție un miliard de lei alocat pentru lucrări de reparație și întreținere a 1.103 kilometri.