ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Experiență neplăcută pentru un timișorean care a mers la cumpărături într-un supermarket din Complexul Studențesc. Omul a pus în coș, printre alte produse, o bucată de salam de la Aldis. L-a luat de pe raft fără să-i treacă prin cap că mezelul era chiar în ziua expirării.

Ajuns acasă, timișoreanul a vrut să-și astâmpere foamea, a luat un cuțit și a vrut să taie salamul proaspăt cumpărat. În momentul în care a crestat cu cuțitul ambalajul din plastic, clientul susține că acesta a "explodat" pur și simplu, de sub el ieșind o bucată de mezel umflată care arăta ciudat și mirosea îngrozitor.

Furios, bărbatul a fotografiat și filmat mezelul, alături de care a pus și bonul fiscal drept dovadă și e decis să meargă la Protecția Consumatorilor.

„Am cumpărat de la Carrefour din Complexul Studențesc din Timișoara. Am luat un salam care, când am ajuns acasă, a pocnit pur și simplu, a explodat, am bonul aferent, dovada că l-am cumpărat în ziua expirării", a explicat timișoreanul.
 
VIDEO AICI