ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circulația rutieră de pe Calea Victoriei se va închide vineri seara până marți dimineața, cu ocazia evenimentelor organizate de Paști de către Primăria Capitalei, evenimente care includ spectacole de teatru și concerte.

Mașinile nu vor mai putea circula pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Strada George Enescu, precum și pe străzile adiacente și de legătură, începând de vineri, ora 22.00, până marți la ora 05.00.

În perioada restricțiilor de trafic, șoferii vor putea traversa Calea Victoriei pe strada Sevastopol, strada Gheorghe Manu, bulevardul Dacia și strada George Enescu. De asemenea, va fi permis accesul riveranilor la domiciliu, precum și către unitățile economice din zonă, conform indicatoarelor montate temporar pe durata restricțiilor, pe Strada Frumoasa, între strada Sevastopol și Calea Victoriei, strada Gina Patrichi, între bulevardul Lascăr Catargiu și Calea Victoriei;  calea Griviței, între strada Constantin Budișteanu și Calea Victoriei. Accesul auto al riveranilor va fi restricționat către aleea din fața Palatului Știrbei, apoi către strada Banului, conform Brigăzii Rutiere a Capitalei.