ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Constanța, imobilizată la pat, care a anunțat că îi va cere președintelui Klaus Iohannis să fie eutanasiată, a fost convinsă de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, e să renunțe la gândul de a se sinucide.

În vârstă de 54 de ani, Mariana Niculescu, mamă a trei copii, este încadrată la handicap de grad I și suferă de epilepsie și osteoporoză. Având și alte alte afecțiuni grave, reprezentanții comisiei pentru stabilirea gradului de invaliditate au decis că ea nu are nevoie de un asistent personal.


Marianei Niculescu are un venit lunar de 272 de lei și de doi ani este imobilizată la pat și dependentă de ajutorul celor din jur.

Potrivit Reporter NTV, strigătul său de ajutor a fost auzit de Arhiepiscopul Tomisului. ÎPS Teodosiee a vizitat-o pentru a-i oferi un sprijin moral, dar și material. Deocamdată i-a dăruit 1.000 de lei ca să-și poată cumpăra tratamentul care să-i aducă alinare.

Femeia spune că ajutorul nesperat i-a oferit speranță, un lucru pe care îl pierduse de mult timp. Acum, Mariana Niculescu nu se mai gândește la moarte, ci la ziua în care va putea să trăiască o viață cât mai aproape de cea normală.

Familia Marianei Niculescu spune că și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului a luat legătura cu ea și i-a cerut actele necesare pentru ca femeii să-i fie majorată pensia de la 272 de lei la 500 de lei.

VIDEO AICI